Blog
Czy dania podawane w restauracjach są zdrowe?
Wybierając się do restauracji, często kierujemy się smakiem i atmosferą miejsca. Jednak coraz więcej osób zwraca uwagę również na to, jak zdrowe są serwowane tam potrawy. Warto zatem przyjrzeć się bliżej wartości odżywczej dań w restauracjach z tradycją.
Dlaczego warto wprowadzić kuchnię regionalną do swojej diety?
Kuchnia regionalna to prawdziwe bogactwo smaków i aromatów, które warto odkrywać. Wprowadzenie jej do swojej diety może przynieść wiele korzyści zdrowotnych oraz kulinarnych. W Polsce mamy wiele lokali z tradycją, które oferują pyszne, tradycyjne potrawy.
Nowocześnie, czy tradycyjnie? Jakie menu jest lepsze?
Kiedy odwiedzasz restaurację, czy zdecydowałbyś się na nowoczesne smaki, czy raczej wytrawną tradycję? W tym artykule przyjrzymy się temu dylematowi i odkryjemy, jakie menu jest lepsze — nowoczesne czy tradycyjne?
3 rzeczy, na które warto zwrócić uwagę podczas wyboru cateringu
Catering jest usługą polegająca na przygotowaniu określonych posiłków i dostarczeniu ich wyznaczone miejsce. Catering jest powszechną praktyką w przypadku uroczystości rodzinnych, a nawet większych spotkań z przyjaciółmi oraz podczas wydarzeń plenerowych i imprez firmowych. Poniżej przedstawiamy czym wart kierować się podczas wyboru firmy cateringowej.
5 głównych dań kuchni polskiej
Postanowiliśmy pokrótce opisać 5 dań kuchni polskiej, które znajdą Państwo w ofercie naszej Czanieckiej restauracji. Serdecznie zapraszamy do lektury i sprawdzenia naszego menu!
Zalety cateringu na imprezy okolicznościowe
Catering jest coraz popularniejszym sposobem na zapewnienie smacznych dań podczas imprez okolicznościowych. Jakie zalety posiada takie rozwiązanie?